Vacature Medewerker Technische Dienst

AARDWARMTE IN DE GLASTUINBOUW

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een jonge organisatie binnen een enthousiast team dat zich bezighoudt met een veilige en duurzame productie van aardwarmte voor de moderne glastuinbouw?

DAN MOET JE BIJ ONS ZIJN!

WIE ZIJN WIJ

Coöperatie Aardwarmte Beheer Nederland (CABN) is een groeiende en ambitieuze organisatie die 2018 is opgericht door drie geothermie bedrijven in het Westland. CABN is voor haar leden de partij in het coördineren, onderhouden en technisch beheren van geothermie installaties op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving en assetmanagement. Inmiddels hebben zich meer geothermie bedrijven aangesloten bij CABN en spelen wij een belangrijke rol in de verduurzaming van de Nederlandse glastuinbouw.

WIJ ZOEKEN

Om onze groei mogelijk te maken gaan we ons team uitbreiden met een medewerker Technische Dienst. Hiervoor zoeken we iemand die op een veilige en verantwoorde manier zorgdraagt voor het in technische zin goed laten functioneren, onderhouden, en indien, nodig repareren van de geothermie installaties van onze leden.

WAT GA JE DOEN

Om de continuïteit in de productie van aardwarmte te borgen ga jij zelfstandig en volgens een vaste routine de geothermie installaties van onze leden controleren en beoordelen op hun functioneren. Onderdeel hiervan is het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden, zowel mechanisch, elektrotechnisch als facilitair. Dit doen we op basis van een onderhoudsplan. Een deel van de werkzaamheden wordt uitbesteed aan specialistische bedrijven. Het begeleiden van de medewerkers bij het uitvoeren van deze uitbestede inspecties en onderhoud aan specifieke installatie(delen) behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Ondanks goed onderhoud komen er helaas toch soms storingen voor. Het verhelpen van deze storingen, het rapporteren hierover en het doen van aanbevelingen om de bedrijfszekerheid te verhogen zijn een mooie uitdaging voor jou.

WIE BEN JIJ

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (of vergelijkbare praktijkervaring) werktuigbouwkunde, elektrotechniek of procestechniek. Naast de benodigde technische vaardigheden ben je nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en hebt je een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsbesef.

Werken in de geothermie brengt een zekere mate van risico’s met zich mee. Een hoge mate van veiligheidsbewustzijn maakt deze risico’s beheersbaar. Een VCA-VOL opleiding of bereidheid deze te halen is noodzakelijk.

Verder hebt je een no nonsens mentaliteit, ben je bereid tot weekend werkzaamheden en storingsdiensten volgens een vastgesteld rooster en in het bezit van een eigen auto. Vanwege de locaties van onze geothermie projecten is het handig als je woonachtig bent in Westland, Oostland of in directe omgeving.

WAT BIEDEN WIJ

  • Een uitdagende fulltimebaan met flexibele werktijden op verschillende locaties in Westland en Oostland;
  • Een prettige, dynamische en ambitieuze werkomgeving waarbij je zeer concreet bijdraagt aan de verduurzaming van de glastuinbouw;
  • Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen bij een jong en dynamisch bedrijf. Wie je bent en je motivatie is daarbij belangrijker dan wat je al weet of kan;
  • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen of trainingen relevant voor het takenpakket;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket afgestemd op kennis en ervaring.

INTERESSE

Hebben we jouw interesse gewekt en denk je ons team te kunnen versterken bij het realiseren van onze ambitie, meld je dan via: vacature@aardwarmtebeheernederland.nl

EERST MEER WETEN?

Bel gerust Leo Kleijweg
Directeur van Coöperatie Aardwarmte Beheer Nederland
Tel. 06-20596233

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.