30 mei 2023

Gezamenlijke Westlandse Aardwarmteprojecten nemen deel aan het Varend Corso

Dit jaar zullen de gezamenlijke Westlandse Aardwarmteprojecten opnieuw deelnemen aan het Varend Corso. Na de eerste prijs voor beste commerciële inzending van vorig jaar, willen de projecten ook dit jaar weer een schitterend versierde boot laten varen om iedereen kennis te laten maken met de duurzaamheidsambities van de sector. Vermeldingswaardig is dat zowel bestaande als nog te ontwikkelen projecten meedoen.

De deelnemende partijen zijn de bestaande projecten Aardwarmte Vogelaer 1, Trias Westland, Geopower Oudcamp, Geothermie De Lier, Natures Heat en de nog te ontwikkelen projecten van Vogelaer 2, Warmtecoöperatie Maasdijk, Warmtecoöperatie Polanen en Aardwarmte Delfland.

Foto: de inzending van vorig jaar

 

 

Terug naar Nieuws