1 februari 2022

Uitbreiding ledenbestand

V.O.F. Geothermie De Lier is recent aangesloten bij Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland. De coöperatie is zeer blij V.O.F. Geothermie De Lier als nieuw lid te kunnen verwelkomen. Hiermee wordt weer een stap gezet in een verdere samenwerking binnen de dynamische wereld van de geothermie. V.O.F. Geothermie De Lier heeft al jarenlang ervaring met het winnen van aardwarmte en is een initiatief van de tuinbouwbedrijven Harting Holland en A. de Bruijn en Zn B.V. Deze kennis gebundeld met de kennis van de bestaande leden Green Well Westland, Aardwarmte Vogelaer, GeoPower Oudcamp en Ammerlaan Geothermie zorgt ervoor dat een nog sterker collectief ontstaat.

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland is begonnen als een samenwerking van 3 aardwarmteprojecten in Westland. Deze samenwerking stelt alle leden in staat om op een duurzame en veilige manier de verschillende projecten tot een succes te maken, waarbij het beheer, onderhoud en data-analyse centraal wordt uitgevoerd. Alle kennis hierbij opgedaan wordt voor 100% gedeeld en daar profiteren de aangesloten projecten optimaal van.

 

Terug naar Nieuws