21 augustus 2020

Uitbreiding samenwerking Geothermie

Ammerlaan Geothermie in Pijnacker is recent aangesloten bij Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland. De coöperatie is zeer blij Ammerlaan Geothermie als nieuw lid te kunnen verwelkomen. Hiermee wordt weer een stap gezet in een verdere samenwerking binnen de dynamische wereld van de geothermie. Ammerlaan Geothermie heeft al jarenlang ervaring met het winnen van aardwarmte en levert behalve aan glastuinbouwbedrijven ook warmte aan een zwembad en woonhuizen. Deze kennis gebundeld met de kennis van de bestaande leden Greenwell Westland, Aardwarmte Vogelaer en Geopower Oudcamp zorgt ervoor dat een nog sterker collectief ontstaat.

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland is begonnen als een samenwerking van 3 aardwarmteprojecten in Westland. Deze samenwerking stelt alle leden in staat om op een duurzame en veilige manier de verschillende projecten tot een succes te maken, waarbij het beheer, onderhoud en data-analyse centraal wordt uitgevoerd. Alle kennis die hierbij opgedaan wordt, wordt voor 100% gedeeld en daar profiteren de aangesloten projecten optimaal van.

 

Terug naar Nieuws