4 februari 2020

4 februari 2020
Aardwarmte Vogelaer winnaar van de Techniek Nederland Innovatie Award

Op dinsdag 4 februari 2020 vond de prijsuitreiking plaats van de Techniek Nederland Innovatie Award. Aansluitend op het innovatiecongres “scenario 2040: midden in de toekomst” vond de ceremonie plaats waarbij drie partijen zich finalist mochten noemen en Aardwarmte Vogelaer zelfs tot winnaar werd bekroond. De andere twee partijen waren De Energieproeftuin en Duurzaam van schip naar schap.

Deze top drie is een verdere selectie uit de top tien welke eerder bekend gemaakt werd en waarop men kon stemmen. De award is een initiatief van het vakblad E&W Installatietechniek welke toegekend wordt aan een inventief, hoogstaand project dat relevant is voor maatschappelijke vraagstukken. De deskundige jury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking.

 

Terug naar Nieuws